Tarihi kaydedin: Türkiye’deki iProcureSecurity PCP Açık Pazar Danışmanlığı

Acil Afet Ambulans Hekimleri Derneği tarafından tarihinde yayınlandı

İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı iProcureSecurity PCP projesindeki sekiz tedarikçiden biridir. Proje, Avrupa’daki acil sağlık hizmetlerinin esnekliğini ve birlikte çalışabilirliğini güçlendirebilecek inovatif triyaj yönetim sistemleri geliştirmeyi amaçlamaktadır. iProcureSecurity PCP projesi, altı AB ülkesinden 8 tedarikçi için yenilikçi triyaj yönetimi konusunda Ar-Ge yapmakla ilgilenen firmalara yönelik yaklaşık 6,7 milyon Euro bütçeli bir ihale çağrısı başlatacaktır. Bu fırsat hakkında bilgi edinmek için 17 Mart 2022 tarihinde Türkiye saati ile 14.00-16.00 saatleri arasında fiziksel ve online yapılacak Açık Pazar Araştırması etkinliğine davetlisiniz. Satın alma yöntemi, rekabetçi Ar-Ge aşamalarını takiben bir Ticarileşme Öncesi Tedarik (PCP) olarak uygulanmaktadır. Proje kapsamında pazar araştırmasının yapılması, ilgilenen firmalara projenin anlatılması, proje partnerlerinin tanıtılması, PCP yöntemin anlatılması ve projenin ihale süreçleri ile ilgili bilgiler verilmesi amacıyla Açık Pazar Araştırması etkinliği düzenleniyor.

Bu amaçla, İzmir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ve Acil Afet Ambulans Hekimleri Derneği öngörülen çözümlerin Türkiye tedarikçilerini hedefleyen bir Açık Pazar Araştırması (Open Market Consultation) etkinliğinde bir araya geliyoruz. Ayrıca daha sonra online olarak uluslararası Açık Pazar Araştırması da yapılacaktır.  17 Mart 2022 tarihinde Türkiye’de yapılacak bu etkinliğe kaydolmak ve ihale ile ilgili bilgi almak için aşağıdaki linki tıklayın.

Etkinlik İzmir’de Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi’nde fiziksel ve online olarak TÜRKÇE gerçekleştirilecektir.

www.iprocuresecurity.eu , 101022061 sayılı hibe sözleşmesi kapsamında Avrupa Birliği’nin Horizon 2020 araştırma ve yenilik programından finansman almıştır.

Kategoriler: Haber

0 yorum

Bir yanıt yazın

Avatar placeholder

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir